FAQ

SEO-Analyse | SEO-rapportage | SEO geoptimaliseerde content

SEO-STATISTICS

Welk inzicht krijg ik met SEO-statistics?

Onze rapportages geven inzicht in:
  • Zoekvolume (Search Volume)
  • Positie overzicht (Rankings)
  • Analyse & inzicht (Analytics and Traffic)
  • Marketingplan
  • Website controle (Website Audit)
  • link overzicht (Backlink monitor)
  • Socialmedia-overzicht (Social Media)

Het doel is om de online positie van landingspagina’s te verhogen, zodat deze beter gevonden worden. Onze samenwerking start met een uitgebreide start-analyse in de vorm van persoonlijke seo-statistics en een concurrentie analyse. Op basis hiervan stellen we een seo-strategie samen die bestaat uit technisch advies (website optimalisatie) en contentstrategie. We doen een zoekwoordenvoorstel en gaan aan de slag om nieuwe, unieke en SEO-geoptimaliseerde content te schrijven. Het gaat daarbij om landingspagina’s van minimaal 800-1000 woorden per pagina.

Onze dienstverlening is geschikt voor ondernemers die zich bezighouden met online-marketing en zonder veel moeite of eigen rapportageprogramma’s inzicht willen verkrijgen in de resultaten daarvan. Aan de hand van wekelijkse of maandelijkse rapportages, afhankelijk van waar je voor kiest, is in een oogopslag duidelijk hoe alle webpagina’s scoren, waar de knelpunten zitten en hoe deze kunnen worden opgelost.

Zeker niet de SEO-statistics zijn het uitgangspunt en dienen als overzicht om de online positie van belangrijk webpagina’s stap-voor-stap te verbeteren. De totale dienstverlening bestaat uit SEO-statistics, seo advies, het leveren van geoptimaliseerde landingspagina’s die in de website worden geïmplementeerd. Tip: onze webdevelopers bouwen ook graag je nieuwe website, mocht je daaraan toe zijn.

Wat te mooi is om waar te zijn, is vaak ook te mooi om waar te zien. Bij AMBISMART geloven we daarom niet in de verkoopslogan: ‘Gegarandeerd een nr. 1 positie in Google!’. Wie inzet op SEO heeft een lange adem en een goed uitgekiende strategie nodig. Daarom geloven wij in transparantie, eerlijke prijzen en eerlijke analyses. Geen babbels, maar eerlijk en onderbouwd inzichtelijk maken hoe we voor jullie belangrijke webpagina’s - via de organische weg (SEO) - zo hoog mogelijk op de Google ranglijst kunnen krijgen. Dit doen we laagdrempelig, op betaalbare wijze en met maandelijks opzegbare contracten.

Wie online gevonden wil worden, kan niet om SEO heen. Zelfs wanneer je werkt met SEA (Search Engine Advertising) waarbij je betaalt om bovenaan in Google te komen, kun je niet zonder SEO. Dit heeft een aantal redenen.

Lees verder

Zoals je hierboven kon lezen bestaat SEO uit meerdere factoren: er is een technisch deel, en er is een deel dat gaat over content. Het heeft geen zin om supervette, relevante informatie op je website te plaatsen, wanneer de website verouderd of traag is. Anderzijds verliest een supersnelle, up-to-date technisch geoptimaliseerde website voor zoekmachines aan waarde wanneer de content niet zoekmachine geoptimaliseerd is.

Lees verder