SEO Marketing

SEO Marketing | SEO Rapportage | SEO Strategy

SEO-MARKETING

Je bent online actief en wilt vooruit. Je wilt je inzet beloond zien met een goede zoekmachinepositionering zodat je meest belangrijke webpagina’s ook daadwerkelijk door jouw doelgroep gevonden worden. AMBISMART is een SEO-bureau dat ondernemers van kleine bedrijven helpt om hun SEO-doelen te realiseren. Dit doen we volgens een heldere formule die bestaat uit:

SEO-rapportages + SEO-advies + SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s in één maandabonnement

Centraal in onze dienstverlening staan wekelijkse of maandelijkse rapportages. Deze zijn het uitgangspunt om verdere SEO-optimalisaties door te voeren. De rapportages geven inzicht in hoe pagina’s scoren en welke pagina’s verbeterd kunnen worden. Op basis van maatwerk SEO-advies, zoekwoordenonderzoek, het optimaliseren van huidige pagina’s (herschrijven) en het maandelijks toevoegen van nieuwe landingspagina’s bereik je op de lange termijn op organische wijze (zonder advertentiekosten) een hogere positie in de SERP.

Wij helpen je succes te behalen met heldere rapportages over alle SEO-scores en de ranking van al je websitepagina’s. Hieruit volgt een advies zodat je kunt inzetten op de juiste SEO optimalisaties

De voordelen van SEO-marketing:

  • Gericht inspelen op belangrijke zoektermen
  • Betere posities in zoekresultaten
  • Google-zichtbaarheid vergroten
  • Verhoging van de naamsbekendheid

Analyse + advies + geoptimaliseerde landingspagina’s = SEO-meerwaarde!

AMBISMART biedt SEO marketing die bestaat uit: SEO-rapportages, SEO-advies en we zorgen voor SEO-geoptimaliseerde content. SEORapportages werkt dus anders dan Google Analytics of andere SEO-tools die alleen analyse bieden waarmee je vervolgens zelf aan de slag moet. Want laten we wel zijn: dat is leuk voor marketeers, maar als drukke ondernemer die zelf alle ballen in de lucht moet zien te houden heb je wel iets beters te doen!

Daarom wordt ook het optimaliseren van bestaande landingspagina’s en het schrijven van nieuwe landingspagina’s en/of blogs voor je uit handen genomen. Je kiest aan de hand van het door jou gekozen abonnement in welke frequentie.

On page optimalisatie

On page is een SEO term voor zoekmachineoptimalisatie op de website zelf. De tegenhanger is off-page optimalisatie en bestaat uit verwijzingen vanuit andere websites. Denk bijvoorbeeld aan backlinks van andere websites, (linkverwijzingen, gastblogs, enz.) en links vanuit je social media-accounts. Backlinks zijn in toenemende mate belangrijk binnen SEO. Zoekmachines zien een backlink als aanbeveling. Niet elke backlink is even belangrijk. Een link vanuit een goed gepositioneerde website heeft meer waarde dan een link waarvoor je weinig hoeft te doen zoals een link op een verzamelpagina bijvoorbeeld. Linkbuilding vanuit dubieuze websites hebben helemaal geen waarde. Sterker: ze hebben een negatieve waarde en beïnvloeden de SEO-waarde negatief. Het is niet eenvoudig om goede backlinks te verzamelen. Net als SEO is linkbuilding een langetermijnstrategie. Om je te helpen maak je bij AMBISMART gebruik van ons linkbuildingplatform.

On Page-optimalisatie vanuit AMBISMART

Bij de on page optimalisatie gaat het om zoekmachineoptimalisatie die jezelf direct kunt uitvoeren. Voorwaarde is dat je inzicht hebt in wát je moet doen. AMBISMART helpt daarbij.

AMBISMART geeft inzicht over welke landingspagina op dit moment voor welke zoekwoorden wordt gevonden. Ook wordt weergegeven welke pagina’s minder goed scoren en waarom. Dit kan liggen aan het gekozen zoekwoord, maar ook door fouten zoals dubbele URL’s (paginanamen) of een noindex vermelding waardoor zoekmachines de pagina niet indexeren. We gebruiken een breed scala aan tools om te herkennen hoe zichtbaar of onzichtbaar websitepagina’s scoren. De analyses worden weergegeven in overzichtelijke categorieën.