SEO STATISTICS

SEO-Analyse | SEO-rapportage | SEO geoptimaliseerde content

Seo Analyse | SEO rapportage | SEO geoptimaliseerde content

Meten is weten, en weten is vooruitgang! Als dit ergens op van toepassing is, dan is het wel binnen zoekmachineoptimalisatie. Je wilt ondersteuning bij je SEO-strategie of wilt starten met de zoekmachineoptimalisatie van je website, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

AMBISMART ondersteunt MKB-ondernemers met SEO-analyses en SEO-advies waarmee bestaande websitepagina’s, blogs en landingspagina’s geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast schrijven we maandelijks nieuwe website content voor je in de vorm van SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s en/of blogs. Daarmee groeit je online autoriteit op organische wijze en stijgt je website gaandeweg in de Google ranking.

Hoe werkt AMBISMART?

In 4 stappen naar een hogere positie in Google

   Afhankelijk van het gekozen abonnement ontvang je wekelijks of maandelijks een SEO-rapportage over het door jou opgegeven pagina’s/zoektermen. De rapportage geeft inzicht in de positionering van de webpagina’s en de positionering van voor jou belangrijke zoektermen in de zoekmachines.
   We helpen bij het bepalen van de voor jou beste zoektermen.
   Starten met AMBISMART is inclusief 10 SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s met content die bestaat uit tekst en foto’s, als start naar meer autoriteit en daarmee een hogere positie in Google.
   Aansluiting bij ons linkbuildingplatform.

De communicatie verloopt vlot via de digitale weg. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord van ons. Een eerste kennismaking is desgewenst persoonlijk, zodat je weet wie je aan het werk zet. Wij zijn te bereiken via e-mail en whatsapp of via ons contactformulier op de website.

Waarom periodieke SEO-rapportages?

SEO is een voortdurend proces. Het is eigenlijk nooit af omdat de SEO-spelregels continu veranderen. Optimalisatieregels die gelden bij de lancering van je website zijn na een tijdje achterhaald. SEO wordt vaak aangeduid als een langetermijnstrategie. En dat is het ook. Hoe goed je website door zoekmachines beoordeeld wordt en hoe hoog je website scoort in de ranking is niet direct te zien. SEO-rapportages geven inzicht in dit proces zodat je alle kans hebt om bij te sturen op de eisen die zoekmachines stellen.

Wat maakt AMBISMART anders dan bijvoorbeeld Google Analytics

Google Analytics is een tool van Google dat inzicht geeft in je websitestatistieken. Hoewel de tool gratis is, gaat er de nodig tijd inzitten om het uitvoeren ervan onderdeel te maken van je SEO-strategie. AMBISMART spaart je tijd, want je krijgt de analyses automatisch in je mailbox. Daarnaast bieden wij je SEO-advies, afgestemd op de rapportages en voorzien we je elke week of maand van SEO-proof content waarmee je online autoriteit toeneemt. Bovendien kun je je aansluiten bij ons linkbuildingplatform. En dat is weer van positieve invloed op de ranking van je website.